Hozzávalók: 4 dkg hagyma, olaj, 60 dkg sertéslapocka, kakukkfű, só, ételízesítő, gyömbér, bors, füstölt szalonna, 30 dkg gomba, 20 dkg zöldborsó, liszt.
A hagymát kockára vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadunk 60 dkg csíkokra vágott lapockát. Kis kakukkfűvel, sóval, kevés ételízesítővel, gyömbérrel, őrölt borssal fűszerezzük. 1-2 szelet apróra vágott füstölt szalonnát adunk hozzá (el is hagyható). Fedő alatt félig megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, a zöldborsót és ezekkel készre pároljuk. Ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá, kevés liszttel sűrítjük. Párolt rizzsel tálaljuk
2009. szeptember 22., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése